Tuesday, June 16, 2009

~..TaggO..~

Kenapakah ko Tag ak Nini? xpe la.. isi mase lapang skeq.. hehe.. :P

1. Kalau anda jadi orang terkaya di dunia?

Nak bli MYVI.. muahaha.. i2 yg tingin bt mase nie.. Oh ya, bagi kat Parents N adk bradik.. bg shopping skan.. n bawak p Haji.. :) mst best.. hehe.. N derma la kat mne2 yg memerlukan.. Mungkinkah? InsyaALLAH.. :P

2. Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?

Astaghfirullahalazim.. Simpang Malaikat 44.. :|

3. Kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?

Klu suh terjun tingkat satu pn xnk.. xpayah la buang mase nk membuktikan cinta.. cukupla trust each other.. klu terjun tingat ke-100, ak yg mati, die cri owg len, xke cam benggong.. ate giler.. :|

4. Kalau orang kata blog anda teruk nak mampus?

Mulut manusia.. mne bley tutop.. lantak la owg nk cakap ape.. ak ske, i2 dh ckup.. :)

5. Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda. Kira perkahwinan yang ditetapkan keluargalah?

Xkisah.. InsyaALLAH bahagia.. Mak N Ayah lg pandai memilih kan.. :P

6. Kalau tiada lagi hari esok?

Semoga ak ditempatkan di tempat yang dirahmati oleh-Nya.. InsyaALLAH.. Amin..

7. Kalau orang yang anda benci berada di depan anda?

Ak akn mejadi owg yg hipokrit kot.. Pastinye.. Slalu dh camnie.. Erk~ mne ad r.. :]

8. Kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda-benda pelik?

Xmungkin 100%.. Xpayah la nk menyusahkan diri snd.. btnye ad kne mkn or else ngan 'si L' tue, mati gak ak kat c2.. :(

9. Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?

Sedih sangat.. Ak doakan semoga Roh mereka dicucuri rahmat.. Semoga ditempatkan di tempat yang dirahmati oleh-Nya.. InsyaALLAH.. Amin..

10. Kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda mintai? Nyatakan nama artis/selebriti tersebut.

Spend mase ngan dowang giler2.. Wahh.. best nyew.. "NEWS esp YamaPi, Horikita Maki (Kne fluent japan la ak), Awal Ashaari, Kamal Adli" :P

11. Kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?

Xde sape.. Xbaik la bunuh membunuh nie.. :|

12. Kalau orang kata anda kacak/cantik?

Ini nak Mengampu la nie.. Kne amik BAhasa Melayu Korporat la nie.. Adehh.. But, thanks la.. :P

13. Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?

No comment.. Harap dijauhkan.. InsyaALLAH.. Amin.. :|

14. Kalau anda berpeluang menikmati makan malam yang romantik?

Best nyew.. Ngan sapew ek?? Erk~ Ade ke peluang? No comment.. :P

15.Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?

Klu i2 yang membahagiakan mereka N Klu i2 yg terbaik tuk mereka n ak.. Ape lah daye nk menolaknyew.. Xde jodoh la tue.. Adehh.. :(

16. Kalau anda memenangi anugerah, dan anugerah apa yang anda inginkan?

Anugerah yg ak menang la.. i2 la die.. Erk~ Sengal.. :P

17. Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing? Bangsa asing mana yang anda inginkan?

Xjauh la.. Japanese guy.. YamaPi.. Erk~ Brangan la kamOO.. :|

18. Kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?

Dah Takde Jodoh.. Pasrah je la.. Mungkin ALLAH dh sediakan yg lebih baik utk kita.. Tunggu je la 'Jodoh Dari ALLAH'..

19. Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?

Nape lak nk men tak puas ati nie.. Nk cemburu apew? ak bkn ad ape pn.. Stakat Pengarah Cerita Upin Ipin yg palsu pn ko nk cemburu, pelik la plak.. Ate Giler? :) Sile la cemburu bertempat yer.. Maseh.. Erk~ Sengal.. :P

20. Mengenai orang yang tag kamu ni?

~Name die Nini..
~Duduk kat Kepong..
~Die mmg ske tag mengetag nie..
~Die ad Myvi n Ak amat la jeles kat die..
~Suke yg Hitam2.. *Nsb bek Myvi die x Hitam, klu x lg jeles la ak..
~Kadang2 serius, kadang2 ceria nak glew.. hehe..

21. Sekarang aku tag :

~Fahmi.. *Sile bt Okie..
~Tasha.. *Die pasti BZ.. huhu..
~Fifin..
~Sape lg ek?..
~...

2 comments:

N said...

aku tag ko supaya ko update blog ko ni. hahhaha!

NieS_Saa said...

ye ye.. tau..
hehe..
nk hapdate ape lg ek pasni??
:P

tag la lg nini..
ak ngah wajen nie.. :)