Saturday, April 16, 2011

Yatta~

Macam mane na cakap ek.. Erm, erm, erm.. Finally, Result Final Year Last Sem keluar jugak.. OMK! Mmg seram gile tyme na cek tue.. Sangat2 seram OKIE!! Ta tipu. Since it is my last sem, dat's y cuak kebabe lebey2.. So, malam semalam la baru cek.. Dok tgk status owg sume pn Alhamdulillah,Terbaik,Naik itu,Ade gak yg ta puas hati.. Macam ak kot?
Ntah la.. Ak target Fyp2 ak dpt paling okie pn A- la.. tp na buat mcm mane kan.. Dapat bwh skeq je dr itu.. Tape2.. Ak tetap bersyukur.. ;)
So, inilah result ak.. 


Walaupun ta sehebat owg yg dapat DL ke ape ke, ak tetap bangge dgn diri snd sbb dapat achieve sampai tahap nie.. Result yg terbaek yg ak dapat n dapat maintain cg atas 3.. 
Ini la hasil yg ak akn tunjuk kat mak ayh adek bradik.. Trima kasih sume ats doa2 yg ta penah lekang tuk k.ngah.. Ini je yg dapat k.ngah bg tuk mak ayh.. XD

So, dengan ini diumumkan, Khairun Nisaa da abes degree.. *walaupun skang masih praktikal* So, nnt tgg GRADUATION DAY je la.. InsyaAllah..
Tahniah jugak kat kwn2 yg akn Grad nnt.. Ta saba nyeeee.. Auuww~ :P

Da tade la jaman bangun pagi pegi kelas n balek kelas, 
jaman jmp lecturer, 
jaman buat keje last minit, 
jaman exam, 
jaman makan buger malam2 ngan osmate, 
jaman tgk wayang, kar, pasfud ngan kawan2, 
jaman gozip2, 
jaman gelak ketawa nanges dgn kwn, 
jaman sumeeeee2 kat Uniten nie..

Tade da lepas nie.. lepas nie sume suasana owg da keje, owg dewasa, tgg owg masuk minang, *ade ke? =="*, kaweng..
Tapi tatau la kalau in future tetibe na sambung pape ke.. tp macam tade kot.. HAHAHAH!! :D

P/s: oh ye.. skang ak ngah praktikal kat Menara TM Bangsar.. Tingkat 36 okie.. tyme na nek je, telinga berdengung.. OMK!! masih duk kat uniten nie, dok ulang alik bangi ke kerinchi tue.. Pfft~ penat tauk! So, ngah mencari bilik nie.. Harap2 dapat la.. Prob actly sbb ktowg ber3 n na duk 3 bulan.. tu yg owg macam 'tanak nak bagi je kan'.. Kesian la kat KAMI.. :'(

HAHAHAHAHAHA!!!!!

Sampe sini je la.. Jyanai minna.. XD

3 comments:

asmaroro said...

congrats congrats congrats!!!

Niessaa said...

asma : thanx~ ;)

MéuzAngelo™ XXIII said...

ooo.. bdk uniten gak ea..