Tuesday, November 27, 2012

Congrats, Umiey!

Congrats, Dear Sis Umiey on your Convocation Day. :D

Tahniah kakyang dapat habiskan diploma dengan cemerlang nya. Even tak dapat *** like others, tapi kamu dah bagi mak ayah seluruh bintang and bagi mereka bangga dengan kamu. Keep on study smart and be creative on your degree time. Enjoy your study time as this working time is not interesting as what you've think it is. Haha. Jaga solat lima waktu sebab itu kunci kejayaan kita. And banyakkan berdoa kepada Allah supaya dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat. InsyaAllah.





Pejam celik, pejam celik kite, kami berempat sudah pun mencecah 25-an, 23-an, 21-an and 15-an. Teringat lagi dulu macam mana kami ke sekolah bersama, main petang bersama, naik basikal bersama, jaga adik time baby same-same sbb jarak die jauh dengan kite, mandi kolam bersama, kene marah bersama. Oh how i miss old timesss when we're just kids and naughty. Sekarang semua sudah jauh tapi kami tahu kami dekat di hati. Kami berempat sahaja lah puteri kesayangan mak ayah. Sometimes, kesian dekat ayah sebab takde putera. Tapi takpe lah, takde rezeki ayah disitu. Oleh sebab itu ayah hanya perlu menunggu duit masuk je lah and tunggu dapat empat menantu lelaki je lah. Haha.

Harapan agar majlis kaklong berjalan awal tahun depan. Seronok dan jeles tgk orang dapat anak sedara. Mau juga ade anak sedara sendiri and digelar makcik. Okay, please call me Cik Ngah! Mak ngah is okay, but i prefer Cik ngah more lah. Hehe. Can't waaiiit. :D

Semoga hari-hari mendatang memberi sinar bahagia untuk kami sekeluarga. Walau banyak dugaan melanda, moga Allah kuatkan hati kami kerana kami tahu, Engkau menyayangi orang-orang yang sabar dan tabah dalam menghadapi dugaan-Mu. :'D

Regards,





3 comments:

Adein Kushairi said...

adeh.. patutnye konvo ms owg cuti hr tuh. boleh la gue pg.. inikan tidak..

ameah said...

Amuu..
Setelah bertahun tak bertandang ke sini..

Syafuan Gani said...

lovely

gani
www.sxgani.blogspot.com