Friday, October 21, 2011

Sobs~

Salam.. Amu na bagitahu, na cerita, na belagak korang tahu, yang amu da selamat KONVOKASI!!!
Niat di hati memang na cerita panjang pasal konvo nie, tapi amu pny baby laptop masuk kedai pulak..
Sadis ta? Amu rase mcm na nanges je.. Tape la, amu cube bersabar supaya baby laptop okie balek.. Kne la amu bayar kos rawatan baby laptop.. Janji baby laptop baik, sehat, nanti amu pn lega la.. Hapdate blog ni pn pakai laptop adek amu, umiey.. Thanx ek umiey.. :')

Kenape ta hapdate pasal konvo pakai laptop umiey tu je? Boleh je, tapi sebab sume gamba pn ade dalam my own laptop, so ta best la kan.. Kne la mengarang sodap-sodap dulu + put gamba yang menarik.. ;)

So, cite pasal konvo ditunda.. Smp amu dapat laptop balek.. Kalau ta sabar, tunggu la ek.. Kalau sape rase nanti cite tu basi+kecoh, erm.. Ape-la-salah-kire-nye-kalau-korang-tekan-Ctrl+W-je? XD

Till then, sile doakan baby laptop amu sehat seperti sediakala ek.. :))

Bye,

5 comments:

cahayataqwa said...

ak slalu doakan y tbaik tuk ko insyaAllah...bharp laptop ko sihat kmbali bole smbg2 dgn aku..hehe ^__^

Umiey Suliman said...

same2 amu...^_^

Ahmad Raimi said...

yaaa! ini aku suka..instead of maki hamun laptop/computer kita, kita sayang laptop/computer kita..depa pun ada perasaan..cuba selalu puji..for sure x hang! :D

Niessaa said...

ninis : insyaAllah.. hehe.. btol tu ninis.. tade la hati ak resah kalau laptop ak da sehat.. :))

umiey : haha.. bg2 la pinjam lagi yee.. :P

remy : kaaannn.. ak mmg sayang gile laptop ak.. tp skang die sakit.. pasni na manje2 kan lagi la die.. XD

Ahmad Raimi said...

normal ah sakit..pc aku dulu rosak trus repair cepat2..kalo nmpak melarat..antar kedai..pastu snggup ikat perut kalo kena repair mahal~ROFL