Sunday, October 30, 2011

Words to you via Convocation!

Eventhough the title macam da lapuk kan, but for me, it is the best thing that ever happen in my life.. Ye la, konvo nye sekali je, tade dua tiga empat seratus kali.. So, the story began *post yang banyak gambau kecik-kecik, to enlarge, click picture* :-

Isnin - Pukul 6.30 ak bertemu dengan Faan yg datang dr Sarawak.. Kami ke murni umah Cat+Ika sme-sme.. Dowang baik sgt bagi tumpang umah dowang eventhough ta bape rapat.. Now, da rapat la jugak.. Hehe.. Thanx korang bedua, kalau korang tade, tatau na p mane.. :')


Selase - Ambil jubah kat Galeri Admin Uniten.. OMS, ramai gile orangggg tyme tue. Naseb baik da isi survey moe awal-awal, kalau ta mst lagi lambat amek.. Hehe.. Amek jubah saiz M, mortar board saiz M.. Then lepas tue, pegi makan kat upten.. Rindu gilee lauk tropic.. *tengah taip ni pn terbayang-bayang* Abes makan, lepak murni dulu, semayang jamak bagai, siap-siap mekap sebab na pegi PHOTOSHOOT la weh.. Ape lagi, da dapat jubah kan.. Hehe.. Tyme tu ade ak, paan, qemma, cipah, sarah, aino, meah, bal n nini..
Sangat happening tyme tue.. Macam-macam aksi la kami buat.. Muke pn sume da na lebam hitam legam gam.. *padahal dok jage muke utk naik pentas* HAHA!~ Malam tue, sume kami 8 orang ta termasuk nini, tido kat murni.. Kami pegi beli oblong, then makan ramai-ramai.. Sangat la romantis seronooook moment tue.. Tyme na tdo, bayangkan ruang tamu umah kat murni (kalau sape yg tau la ek), penuh dengan 8 orang.. Haha.. Mmg best la.. Sblm tido dok lawan UNO dulu.. Best gileeee.. :') *then sume kne tido sbb esok na bgn awal, ak je tabley tdo.. excited kot! Si cipah buat cite seram pulak tyme tue.. Lagi la ak tabley tdo.. =.=" *

.:Picture this:.

*KAMI ber-sembilan.. :))*










Rabu - Pagi-pagi sume bangun awal sesubuh da bangun.. Siap ade turn-turn bangun mandi bagai.. Hehe.. well, sume pn menepati masa kan.. Bagus u'olls.. Dalam pukul 8.30 kami gerak ke Pullman, sesi PHOTOSHOOT kedua.. Macam-macam aksi jugak la buat kat pullman nie.. Haha.. Well, kali nie gaye shoot amat kelam gorgeous.. Lepas photoshoot, dalam kol 10 mcm tue gerak p kedai mamak.. Dak-dak nie suke lepak mamak kan.. Sume pn makang roti mamak macam-macam jenis.. Cool~ Then, teros ke Pesta buku kat Maeps lepas amek nini.. Pfft~ Pesta buku yg sangat best, tapi tade satu buku pn menarik minat ak.. Sebab sume pn english, novel melayu satu pn tarak.. *sebab tu english kau broken nisaa.. HAHA!~ =.=" *
Abes je tunggu lama kejap, si bal kuar dari dewan yg sarat dengan buku, kami terus ke Mines.. Mencari kasut idaman untuk naik ke pentas tersayang.. Ak, paan, cipah menjumpai kasut kami.. Manakala aino n meah ta jumpa kasut cinderella mereka.. Hehe.. Layan jeee.. Kami balek dalam kol berape ntah.. Ta ingat la.. Balek ke murni, dok transfer gambau.. Sonok gile tgk gamba semalamnyee pun dengan yg baru nye adoi.. Malam tu tgl ak, paan n sarah.. Mule la perancangan kami na keluar esoknyee.. Nyte~

.:Picture this:.









Khamis - Dalam pukul 10 kami gerak na ke admin amek si paan pny transkrip.. Alih-alih, tade lagi sbb admin tutop orang sebok bagi jubah.. Pfft~ Then, kami trun la ke galeri melihat pakej gamba studio.. Lepas tu, terSEREMPAK dengan akak PUBLIC BANK yg duk baziaq masa kami ja dok dengaq pasal keja depa.. Saba ja la.. HAHA!~ =.="
Dalam kol 12 gak la naik teksi ke Sg.Besi.. Our Destination - TIMES SQUARE! Jalaaaannn manyak-manyak.. Bukan ade na buat ape pn, juz na elak bosan duk murni, tu yg keluar tu.. Bajet dwet banyak tuu.. *banyak kot padahal, tambah-tambah si sarah n si paan*
Kami na makan sushi king, tapi sbb happy hour die stat kol 3, tyme tu kol 1 baru.. Kami pn pegi la membasahkan perut dengan makan jajan kat Wendy's.. Nyum-nyum! Then, jalan-jalan pusing ts tue mencari barang ape yg tade tuk konvo kononye.. Macam si sarah mencari tudung konvonye.. Siap jadi model lagi kat situ.. Si paan pulak dok cari stoking nyee utk dipadankan dengan kasut idaman.. Ak plak, membeli perfume tuk diri n adek.. Layankan sajaaa.. Kol 3 macam tu, kami pergi terus ke SUSHI KING!! Yeah~ Ak mengidam Tori Karage n oder sampai 2 pinggan.. Tade la kami makan banyak pn sbb br lepas mkn Wendy's kan *tangan di dada, mata ke atas* Dalam pukul 4 lebey camtu kami balek ke tempat asal kami.. HAHA!~ Penaaaaatttt tp best.. ^^,
Malam tu sambut besday aino.. Die datang tdo skali malam tue.. Kami belikan sepotong kek Secret Recipe tuk aino manakala si cat n ika belikan sebiji kek tuk aino.. Aino plak bawak pie die.. OMS, sangat sedaaapp n ade jugak lauk die bawak tuk kami.. :)

.:Picture this:.





Jumaat - Kene bangun awal lagi ari nie.. Sebab? Ade rehearsal konvo. Pfft~ Ala, bese la.. Buat la perarakan kuar masuk dewan tue.. Then ade several student kne buat gaya naik trun pentas.. Abes dalam kol 12 cmtu.. Lepas tu kami pegi makan kat Anugerah cafe *sape ntah cadangkan.. :P* Ade la peristiwa sket kat situ.. Tabley cite, nanti muntah! Haha..
Lepas tu, petang dlm kol 2.30 ke bape ke, kami ke coit na PHOTOSHOOT lagi la.. Kali ni kat kolej tercinta kami.. Tyme tu join dak-dak is pny photoshoot, tp sebab agak banyak segan dengan deme, kami pn membuat haluan sendiri.. Bejalan la sekitar kolej tu amek gamba *ta banyak pn* Then, deme(meah,cipah,bal) tinggalkan kami(ak,paan,sarah).. Sian nyee kami.. Buat la aksi begamba 3 orang.. Merepek je la gamba nye.. HAHA!~ ;)
Malam tu cipah plak join kami tdo.. Ade la jugak 5 orang.. Esoknye, hari konvo meah n qemma.. Kami akan pergiii~ :D

.:Picture this:.






*Stat sini gamba kami betige sajee lepas kne tinggal.. XD*







Sabtu - Kami gerak ke DSS pukul 10 lebey pagi.. Naik SHUTTLE BAS BARU uniten.. *myb sebab tu yuran konvo kami mahal kali ini, sebab bas itu baru? HAHA* Then, sempat lagi la bergamba dalam bas baru tue.. Osem ah! Sampai-sampai DSS, terus ke bawah kemah na tgk sape yg tgh amek scroll kat ats pentas.. Tyme tu masih turn budak-budak engine.. Kami pn pegi la ke gerai-gerai untuk mencari gift sket kat dak-dak yg grad ritu.. Then, sampai giliran dak-dak is.. Best nye tgk dorang naik stage tyme tu.. nebes pn ade.. Atoyai~ Bile tyme dorang kuar tu, wah! Memang ramai gileee macam ade sale ape je.. Tyme tu pn mcm sebak jugak.. Si qemma ta muncul-muncul, na bagi hadiah pn tadapat.. Dapat bagi kat han je.. Congrats, han.. Terpikir jugak, mcm mane la keadaan kami budak gm esok.. Ade ke orang datang tgk kami.. :')
Balek je murni, ak,paan,cipah sume siap-siap na balek ke pangkuan famili kami.. Family ak da sampai kat nilai, umah kakak ak.. Si paan plak, famili die da ade kat hotel kat masjid jamek.. Si cipah, famili die kat umah die la nye pun adoi~ Ak diambil oleh aunt ak, si kakak n kakcik.. Pegi la ke nilai, da la tyme dlm kete tue ujan selebat-lebatnye.. Huu~ Naseb bek smp dengan selamat. Smp-smp nilai, makan dulu, lapaq sgt da oii.. Pastu tdo, mak n sume ajak p nilai 3 tanak, sbb ngantok sgt.. HAHA!~

.:Picture this:.

*Shuttle bas uniten baru*




Ahad - Hari yang ditunggu-tunggu tiba.. Ak n famili sampai parking coit kol 7.20 camtu.. Then, tgg bas lagi.. Ramai kot tyme tuu.. Nyesal datang lambat.. Huu~ Padahal takesah pn, sbb sume orang pn ade je datang lewat.. Smp-smp DSS, ak baru sarung kasut idaman beserta stoking.. Haha.. Tyme jalan, asik terkeluar je kaki blakang sbb ad ruang + stoking licin sgt.. Smp bawah kemah cabut stoking then pakai je la kasut tue.. Melecet la kaki nanti.. Kami berenam sempat bergamba dulu sblm masuk dewan.. Hehe..

*Amek dr FB cipah.. Waner warni kan KAMI? :))*

Da la jaoh jarang antara kami berenam sbb ikot susunan name.. Sadis tol.. Alhamdulillah, mak ayah yang masuk dewan.. Hehe.. Thanx ayah sbb larat tgg 5 jam dalam dewan, even ayah ta sehat kan.. Ini la yg dapat k.ngah bagi tuk mak ayah setakat nie.. :')
Bile tibe je giliran budak-budak gm naik pentas, ak pn da gabra.. Phew~ Ramai gile orang.. Ilekx la nisaa.. Haha.. Alhamdulillah, sume bejalan lancar.. Tade seorang pn antara kami berenam tersadung.. Mase kuar dewan, ak dok cari-cari mak ayah ak.. Paan da  jmp mak ayah die.. Ak je dok mencari-cari.. Tepon pny tepon upenye dowang dok kuar pintu lain tros makan.. Haha.. Klaka gilee.. Nasib bek la kakak, adek, aunt n atok tgg kat pintu luar dewan tue.. Dapat la bepeluk ngan dowang n dpt MUNGEE manyak.. Hihi~
Sampai nye mak ayh kat kemah, ak tros peluk dowang.. *sebak* Kami begambar bagai la kat situ.. Waktu tu ade qemma, remy and danny.. Thanx korang sbb datang tgk konvo ak.. Really appreciate it.. Dapat tangkai with bear from my beloved qemma.. Hee~ Sempat bergamba ngan die.. Hari itu kene berpisah dengan qemma lepas 4 tahun besame die.. To qemma, thanx coz u made my life happy for the past four years. Dengan gelak tawa kau yg gile-gile tue buat hari-hari ak jmp kau pn tape.. Kau paham ak kan qemma? Ak tau tu.. Ak sayang kau sgt-sgt.. Ingat ta zaman pondesen? Mcm mane ak kenal kau? Ak harap kau ingat smp bile-bile.. Walau ak gemuk kau kurus, kau tetap terima ak dalam hidup kau.. HAHA!~ Thanx sbb berada disisi ak smp kite abes degree.. Naik kereta kau, isi minyak, angin sme-sme, sangat best bile dengan kau.. Kite duk kenaria sme-sme ngan han n shida adelah sgt kenangan bagi ak.. Pes tyme duk umah sewa kan.. Qemma, Moga kau bahagia diluar sana even kau jaoh dengan ak.. Cepat-cepat kawen yee.. Na datang ceriakan hari bahagia kau.. Luv u much!~ :')
Then, pegi jmp dak-dak gm n kwn yg dtg sume.. Bergamba la ape lagi.. Hehe.. Bile tyme na bepisah tu, ak la memulakan pengeluaran yg ta disuruh oleh diri ak snd.. =.=" Kenape gua menangis? Ta rock la.. Pfft~ Sowea kawang-kawang, gua mengacau suasana bahagia kejap.. Lepas tue begamba lagi.. Haha.. Layannn~

.:Picture this:.

*Gamba nie sir TJ yg tangkap tyme die kat ats stage.. :)*

*My lovely Mak Ayah, this is for u*

*With Tok n Opah*

*Ak besame qemma*

Selepas itu, ak n keluarga ke admin untuk amek gamba studio.. Huu~ Kelam gile tyme tu sbb tgk ramai orang da.. Beratur panjang kot.. Pfft~ Tyme smp-smp tu, si paan da abes tangkap gamba.. *nampak sgt ak lambat kan* Then, peluk dgn die sbb die na balek da.. Bye paan, jmp lagi nanti.. :') Ta sempat pn begamba bedua dengan die HARI ITU.. Sedey sgt.. Keadaan serabut sgt tyme tu.. To paan, tape la paan, thanx sbb abeskan masa 4 tahun dengan saya.. Macam-macam yg kite lalui, dari pondesen smp la skang.. Tyme kite duk satu bilik pondesen sem 2 ingat ta? Best gilee.. Duduk dengan ana n wani yg bermasaalah.. Dowang okie actly.. Best kan, kite blaja sme-sme.. Sonok blaja dengan kamoo sbb kamoo pandai smp dpt dean list lagi.. Thanx paan sebab sudi terima diri saya yg ta secantik sekurus sependek kamoo.. Haha.. Maaf kalau sepanjang saya dgn kamoo, saya ade buat kamoo sakit hati, marah ke, gurau ke, ape ke, sowea ek.. Walaupun orang kate kamoo tade perasaan ke, walau ade budak-budak lain ta suke kamoo ke ape, saya tetap suke kamoo.. Kamoo hebat paan, sangat.. Banyakkan tgk cite korea yg ade unsur cinta plis, supaya kamoo bley lg advance dr adek kamoo.. Be urself paan, jadi cantik lagi supaya boleh jadi rebutan.. Hehe.. Sangat sedey bile na bepisah dengan kamoo sebab ye la 4 tahun besame, even buat LI pn tempat yg sme, with aino kan.. Sayonara PAANG!:') *air mata na meleleh*
Tyme tgh beratur tu, sarah dtg kat ak.. Ak tau, ni jugak kali terakhir *buat mase nie la* ak jmp die.. Die bg bunga yg cat bg tuk kami bdk GM.. Sempat begamba dengan die.. Bye anak emak ayah, si sarah.. Kite kenal n lebih rapat lepas kite banyak kelas same kan.. Waktu tu fes year asenye.. Tyme tu kenal kau, aino, cipah n bal..
To sarah, thanx sebab kau baik dengan ak.. Yela, dari fes year owg ckp muke kite same kan.. Kemba la katekan.. Kau ta marah bile orang kate cmtu.. Ak pn ske.. Tp lepas kau ca santek berH sume, ak n kau macam da ta same.. Haha.. Tape, ak andaikan kau same je ngan ak kak.. Thanx sbb bg duk lepak bilik kau bile klas lambat or tyme ak ad probs *u know what i mean, right?* Kau sgt osem sarah, seyes doe.. So, u should be like that forever okie? Ta penah ak jmp orang yg sekuat kau.. Even ad masalah besa melanda, kau boleh rileks, ta  goyang bagai.. Tp dalam hati kau, ak tatau kan.. Moga-moga hati kau kuat mcm luaran kau.. Bye, SARANG.. Jmp lagi.. Psst: kau patut kongsi rahsia kau dengan dak-dak kat Tempat Bertandang la.. Takan ak n paan yg tau? XD


*Ak besame sarah*



Dalam pukul 4.31 abes tangkap gamba.. Na anta jubah pn da tabley sbb da lewat SEMINIT!.. Gile kejam makgad.. Tape la.. Esok la anta, ayh pn setuju.. Kami famili teros gerak ke nilai.. Singgah makan kat kedai makan kaklong slalu makan kat nilai.. Sodap makanan die.. Hehe.. Ayah blanje sumee.. Thanx Ayah.. :)
Trimas jugak kat Ayah, Mak, K.long, K.yang *adik tade, sedey tol, die ad exam*, Opah, Tuk, Kakak, Kakcik, N Yap, sebab datang KONVO k.ngah.. :))
Malam tu tido awal sume.. Sbb sume penat n esok na balek perak lepas anta jubah.. Sblm tido teringat kawang2.. Lepas ni bile lagi la na jumpa kan.. Huu~ Byee sumee.. :')

To aino, kau hebat doe.. Bawak kete osem gilee dan laju juge.. Hehe.. Mule-mule memang gayat la naik ngan kau.. Bile da lame-lame ala, aino yg bawak ape na takot.. *padahal dalam hati, seramnyee.. HAHA!~* Jaga diri baik-baik aino, kau cepatla kawen.. Jgn bantah ckp mak kau.. Hehe.. Die na menantu cepat-cepat tue.. Kenangan kat tmpt LI dengan kau n paan, sangat best.. Ingat ta sehari sebelum li kite dok cari umah? Then, makan kat umah sedare ak, then kite keliling menara tm? Best kan tyme tu.. Padahal esoknye da na li, rini br na cari.. HAHA!~ Klaka tol.. Thanx sebab bagi naik kete kau slalu.. Kau tade penah mintak dwet minyak ke ape.. Kami bagi dengan ikhlas walau kadang-kadang ade ta bagi.. Hehe.. U're great aino, so always be like that.. Bye, AINONG! :')


To cipah, u're such a kewl person meyh.. Thanx sbb sudi layan kerenah ak yg gilo nie.. Bile kau buat lawak, mmg keje ak la gelak kan.. Haha.. Tyme LI la paling banyak mengukir kenangan kite bersame belime.. Sampai satu mase, na balik keje na dengaq sore kau je.. Hehe.. Kau tau kan ayat feveret kau? *Wimax ni da kenape slow?* HAHA!~ Ak ingat lagi.. Asik na marah wimax je.. Ingat ta kite buat golden ball sme-sme? Masak la, ape la.. Best moment doe 3 bulan last dengan kau n dowang berempat.. Selamat menuju gerbang pekerjaan cipah.. Kau presiden terhebat dikalangan kite.. Doakan yg terbaik untuk ak n kawang-kawang kite yg lain.. Maaf sebab ak tatau senanye besday kau bulan october ritu.. Lepas tgk nini post kat wall kau br ak tau.. Kau ta benci ak kan? Lepas nie, ak akn ingat smp bile-bile.. Kawen cepat cipah.. Jgn lpe ak cipah, sbb kau kan popular! HAHA!~ Bye, CIPANG! :')


To bal, ehem.. Kau nie mmg slalu kne kacau ngan ak kan? Dengan slow nye.. Haha.. Maaf bal, kalau ak slalu buat kau tertanye-tanye.. Sape soh lampi.. :P Btw, kau osem bal.. Pandai dalam sume.. Buat fyp yg sangat-sangat la terosem gileee.. Cumil lak tue.. Kau tau bal? Ak ske tgk kau, sbb kau natural beauty.. Badan pn lawa.. Ape yg kau pakai sume sesuai dengan kau.. Kau pn popular macam si cipah, ade je laki tegur.. Haha.. So, jangan lupe ak, okie.. Bye, BALDING! :')


Lastly, to meah.. Ehem, ak kenal kau ta lame.. Tapi, sebelum ak kenal kau, ak slalu je pandang kau sbb kau *pada ak walau kau ckp ta* mcm adek ak.. Tatau la nape ak ske pandang kau.. Hehe.. Lg satu sbb kau santek kan.. *Jgn kembang sgt* Kite rapat tyme kite duk umah tyme kami LI tue la.. Thanx kat cipah sbb rapatkan kite kan? Kau pn sudi je terima kami bertiga yg tade umah tyme tu.. Sonok gile bile kite kumpul tyme malam lepas kami abes keje n kau cipah abes klas.. Kite masak la, kuar makan la.. Kau suke tuka-tuka kete tyme tu kan? Weh, ingat ta tyme masak nasik lemak tu? Haha.. Bubur nasi lemak kot.. Lembik.. Sambal yg ak buat pn mcm hape.. Makan jee.. Hehe.. Meah yg pandai, selamat bekerja.. Nanti blanje ak coklat ek.. Cepat-cepat kawen, na makang nasi minyak.. Ingat ta list urutan kite kawang-kawang? Hehe.. Sape simpan ntah.. List tu idea kau kan meah? Haha.. Klaka la kau.. Tc, Bye, MEANG! *ni name kat tempat bertandang sebelum kau masuk, jadi kau pn kne ade satu* :')

Isnin next - Sarapan pagi nasi lemak kaklong beli dengan ayah.. Dalam kol 9 kami smp uniten, hata jubah.. Then, tros pulang ke negeri terchenta.. Bye bye, KL Sel.. Nanti ade jodoh, kite jumpe lagii.. Hehe.. :)

.:Picture this:.

*Lu pakai jubah wa, nex year wa pakai jubah lu naa.. XD*

*Hadiah from beloved them..* 
Angry birds - k.yang n k.long. 
Bunge besa - Kakak n andak.
Chipmunk - K.cik n Pak kam.
Bunge dlm plastik - Mak ayah.
Tangkai ade bear - Qemma.
Bunge plastik pink - Cat.

*Keadaan bile semua munge dikeluarkan utk dpt sumber air*

*Senin ritu p amek gamba ats stage.. Frame tu frame gamba studio famili, pakai kejap.. Hehe*



BTW, panjang lebaq ta ak berceloteh? Haha.. Ini la akibat bile sesuatu yg  patut dipost awal, tergendala.. Haha.. Jangan mare.. Peace yoo~ :))

By,

12 comments:

Ahmad Raimi said...

peh penuh gmbar..haha..mesti ambik masa kn? aku rasa gmbar aku less than 15 kot..aku xde kamera..and aku sndiri x pndai posing..segan kot2 kehadiran aku spoil je pic orang! ahhaa


*cari ucapan dr nissa untuk aku*
*xde - scroll balek kat mana aku skip*

LOL

Niessaa said...

haha.. ak stat tghri smlm, smp tgh mlm smlm..
panjang n banyak gambau kan?
hihi~ jangan na segan sgt weh.. u need to proud of urself.. :))

*err~ segan la na buat ucapan kat kau.. auwwh~*
*xde ek? na ak tmbh?* :P

Ahmad Raimi said...

haha..just kidding lmao..dont make that :p

NooR akMa cHe RoHani said...

aik..ak rse dh komen slm..mne hilang plak komen ak??

Niessaa said...

remy : haha.. oraite~

qemma : tu la.. ak bkk na bce komen kau la.. komen ke ta? haha.. XD

NooR akMa cHe RoHani said...

weh..seyes ak komen..aik..pelik nih..

Niessaa said...

qemma : alaa.. komen la balek.. Hehe~ :)

Adein Kushairi said...

weh, adalah sangat kejam apabila gambo chek tiada di situ. penat hokeih dok tggu hang.. sampai cair coklat chek tao..

Niessaa said...

kakak : haha.. gamba prephotoshoot adelah dari kamera kawan..
gamba yg tyme konvo amek dr hp k.yang..
gamba dari kamera mak tade sbb ade kat k.long.. tetinggal ritu..
gamba dr kamera k.yang tabley detect kat laptop..
so, wat mase nie tade gamba korang.. nanti ceq bubuh kalau da dapat ek.. maaf maaf.. :)

Paan said...

sy bru je abs bce....hehe
mngkn ni 1st komen sy kt blog awk...haha~~
wlupn xpnh komen jgn igt sy xpnh bce tau...hri2 sy cek nk tgk ad update ke x..*poyo jer* muahaha~~
yay ucapan utk sy plg pjng skali...;p
xyh sbut la psl dean list 2 skali je kot dpt 2 pn time pondesen..hahaha..dhla sijil kt level6 2 xamek pn...;p
serious rndu time 7 hri kte bsme2..huhu~~ blekah dpt wt aktiviti cm 2 g...
nyesal gk sbb xdpt amek gmba time kt admin 2...TT.TT
sy pon ske kamoo gk...:)) *tetibe je* ;p

p/s ckp pjg x komen sy ni...klo x ckp nnti sy tmbh g....hahaha~~

Niessaa said...

Paan : yeay~ si paan komen.. haha.. bagus tau paan nie, bace senyap2.. erm, kne la betau.. hebat kot dpt DL.. dr dulu da soh amek sijil, kamoo ta amek2 pn.. ish3..
kaann, rugi ta amek gamba tyme tu.. pakai enset pn okie ape.. sbb tyme tu sy tgh daftar gamba kan.. tu yg sebok tue.. huu~ tape la.. abadikan la gamba kite bedua yg hado tue.. :')

cahayataqwa said...

tahniah koon..dh selamt konvo...smoga cpt2 dapt keje plak.hehe..ak doakn y tbaik tuk ko...all the best ^__^