Friday, November 11, 2011

11.11.11

Tarikh yg cantik, 11.11.11 jatuh pada hari jumaat, penghulu segala hari..

Hati saye seronok sangat sebab dapat jumpa bestie-bestie saye, dekya, ninis, cua, si kemba trah n tkah.. Mereka sangat best la.. Even kami berenam je, tapi kenangan tu mesti ta dapat dilupakan..

Lepas nie saye da na pindah ke teluk intan.. Macam susah je la na jumpe dowang.. Tapi tape, kalau na hangout kat kl, okie je.. Teluk intan - KL dekat je, 2 jam je.. Jangan risau, just set tyme.. Kalau saye tade pape, pasti turun.. Demi bestie-bestie saye tersayang.. :D

Lega sikit dapat cerita kat korang tadi.. Hehe.. Thanx for da support korang.. Doa-doa kan saye dimurahkan rezeki oleh Allah s.w.t.. :')

Till we meet again, *macam ta jmp kat fb je* besties~ Sayonara! XD

*Gamba kne tgg kakak kemba hapload kat fb* Hehe..


By,

3 comments:

cahayataqwa said...

alhamdulillah....dpt kita jmp kan...
tapi x tahu ble lg dpt jmp...huhu sdey gler...
ssh nak sedut citer kt ko lg...haha(sengal btl ak)..
nanti rajin2 trun kk tau...ak sedia jd driver ko...hehe
ak syg korang smua kerana Allah SWT..^__^
kawen jg lupa ak tau...
semoga pshabatn kita hingga ke syurga aamiin...

Niessaa said...

ninis : ade jodoh n diizinkan Allah, kite pasti berjumpa lagi.. A'ah, yg pasti susah la na menyedut cite kan.. Hehe.. I love u also for the sake of Allah SWT.. Kawan smp bile2 okie.. :))

cahayataqwa said...

insyaAllah..kawan smpai ble2...^__^