Thursday, August 11, 2011

Mereka~

Itu mereka!~

Mereka hebat.. Mereka terhebat..

Mereka bagus.. Mereka sangat bagus..

Mereka pandai.. Mereka terbukti pandai..

Mereka cool.. Mereka ternyata cool..

Mereka sweet.. Mereka terlalu sweeeet..

Mereka, mereka, dan mereka..

Saya..
Teringin,

Na hebat macam mereka..

Na bagus macam mereka..

Na pandai seperti mereka..

Na cool seperti mereka..

Na sweet sesweeeeet merekaaa..

Tapi, macam mane? =.="

Errr~

*Tiada yg mustahil Niessaa, u can be like Them if u try..
Selagi Allah SWT mengizinkan, insyaAllah boleh jadi!*


:')


By,






6 comments:

cahayataqwa said...

salam...awak mesti bole punya....saya sokong awak dr blkg walapun awak dimana...semoga persahabatan kita membawa ke syurga..ameen

NooR akMa cHe RoHani said...

assalam bebeh..u can do it..juz trust urself..love u lalink..:)

Niessaa said...

ninis : wsalam.. insyaAllah.. thanx kawan.. Amin~ :)


qemma : wsalam.. pray for me okie.. i will.. luv u t0o.. :')

Raimi said...

setiap org ada keistimewaan sendiri nissa..maybe ko xnmpak pada diri ko..tp org laen bleh nmpak..

ko ckap ko x hebat..ko tgk betapa kreatifnya ko..hebat dlm multimedia..aku yg buta seni ni..tringin nk jadi hebat mcm ko..

ko bgus..ko bile buat keje ko sungguh2 smpai jadi..x mudah give up..kalo bleh aku nk jadi cam ko..x mudah giveup

ko pandai..cgpa ko tinggi..aku nye low je..kalo bleh nk tinggi mcm ko jugak..

ko cool..sbb that time aku tgk ko cool..laenkan aku..gelabah je

sape ckap ko x sweet..tgk previous2 post ko..awesome sgt..ayat sweet doh..tp aku reti buat ayat sweet2..buat org muntah ada la..itu pun kena copy paste ayat org laen semata2 nk buat sweet


sedar2 x sedar ko dh ckup hebat bgus pandai cool sweet..just ko x perasan pada diri sendiri..kn? hehe dun worry lah..

Raimi said...

eh tumpang blog nk marah jp~hahhaa

@qema: ooo ada blog dh ehh..pehal x leh commment ni?

Niessaa said...

remy : thanx weh.. terharu bace komen kau panjang2.. betol2, semua manusia len2 keistimewaannya.. kau len, ak len, mereka len.. itu yg membezakan kita kan.. insyaAllah, kalau kite mencuba menjadi terbaik, kalau diizinkan Allah, pasti baik akhirnya.. :)