Saturday, December 24, 2011

Kepindahan Part 2

Kepindahan Part 2.. Kejadian masih di tarikh 4-12-11!


  • Malam lepas along nany amek ak n kak long ke rumah opah, budak-budak merengek kat abg long na pegi funfair. Ak pn di drag same oleh budak-budak itu. Abg long pn setuju as ak boleh jage dak-dak tu jugak kan. Ak pn layan kan aje laa.. Bersama budak-budak lingkungan 3-8 tahun dan 11-18 tahun, membuatkan ak rase macam ak baru berumur seperti mereka. Haha. Layan! Dua permainan yg ak main kat situ kerana budak-budak tu mogok, kalau ak ta join, dorang tanak main. Haha. Sangat kelaka dorang nie. So, ak main buai laju(tatau name) n bumper car.


*Kazen and niece yg sangat besh hokayyy!~*

  • Balik malam tu kami dok melayan Running Man. Nasib Attiyah ade cite tue. Memang dok gelak-gelak la kan tgk RM tu. Haha. Esoknyee dok melayan baby Wawa yg sangat kiut dan putih gebu.. Nomnom! Die pn tghri tu da kene botakkan kepale. Alolo~ Rambut die semula jadi hitam keperangan doe. Neutral beauty katekan. Da besa mesti lawa. :D






*Rambut wawa kne cukur. Mahal tau pencukur abah die beli. Haha.*

*Iz yg emsem. XD*

*Yg perempuan tu kakak wawa, Jiha. Tgk adik kesayangan botak!*


*Okay, ini wawa lepas kne cukur. Harap rambut perang akan tumbuh lagi. :D*

  • Pagi tu, abg long and pak ucu ke sungai, pegi menangguk udang. Peh~ Osem gileee.. Banyak udang dorang dapat. 



*Besar kan udang-udang nie.*


*Iz buat aksi cool die. Hehe. Comel kan. :D*

  • Bile sume sedare mare balek umah mereka, ak pn turut balik. Rumah mase tu mcm tongkang pecah gileee. So, ak susun-susun la sikit-sikit. Ade la ruang na bernafas kan. Tp still macam ta kemas. 




*Ruang sembahyang yg kecil sahaja*




*Okayyy, mase ni mmg bersepah, nanti akan dihapdate lagii. Kehidupan okay sekarang, moga akan lagi okay dimase akan datang.. :))*

By,





2 comments:

Ahmad Raimi said...

peh byk gle gmbar~sakan ko skang eh? nk jadi shutter gk? hehe

Niessaa said...

haha.. gamba dr henpon je weh.. ak ta mampu na berdslr.. so, cannot be a part of shutter forever la.. so sad meyh~